Grasrotmottaker

På vegne av TROLLA IDRETTSLAG vil vi takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen via Norsk Tipping.

Bedre kveldslys på idrettsplassen

Da er lysene til og med idr.plassen tent på kveldstid fra sola går ned til kl.23.00 hver dag tom 1.April.

Spoortz appen publiserer på Trollail.no

Din klubbapp får du med Spoortz.

Trollahelg ble en suksess

Da var Trollahelg historie. En suksess sett fra arr.komite sin side. Været i særklasse, mange deltakere og masse publikum.

Trolla ILs samarbeid med Idrettsbingo har vært viktig og

«Vi vil rette en stor takk til våre samarbeidspartner i Idrettsbingo som hvert år gir tilbake til idretten og Trolla Il!

Velkommen til Trollahelg 24 - 25 August 2019

Trolla Idrettslag feirer 125 år og da inviterer vi til stort arrangement på idrettsplassen. Det blir masse aktiviteter! Sett av helga og ta turen!

Trolla OPP 2019 motbakkeløp lørdag 21. September

Trolla IL (125-år i år) har den glede å invitere folk i alle aldre til å prøve seg på bakkene i Trolla for 3.gang i et motbakkeløp i flotte omgivelser.

Siste runde med prøving av treningsklær

Vi tar en ny runde med prøving av klær for de som ikke fikk mulighet sist. Velkommen fredag 21.06 kl 18-20 mandag 24.06 kl 18-20 I kjellerstua Idrettshuset!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Støtt oss!