Trolla IL 125 år - Jubileumsfest

Trolla IL markerer sitt 125-årsjubileum med en skikkelig fest for alle medlemmer! Det blir festmiddag, taler og det blir underholdning. Men det viktigste av alt er at vi samler oss til et felles sosialt samvær! Så hold av Lørdag 18. januar 2020.

Godkjent søknad om bygging av nytt driftsbygg på idrettsplassen

Byggesakskontoret sa ja! Nytt driftsbygg er i rute.

Trolla IL søker midler fra GjensidigeStiftelsen til nytt driftsbygg

Styret har i lengre tid denne høsten jobbet videre med planen for nytt driftsbygg på Trolla idrettsplass.. I den forbindelse har vi jobbet med budsjett, forberedt dokumentasjon for søknad om byggetillatelse og søknader om midler.

Kortreist trening på idrettshusets treningsrom

Løyperekorder i Trolla OPP

Trolla OPP 2019 er historie og denne utgaven bød på rekorder i både dame og herreklassen.

Grasrotmottaker

På vegne av TROLLA IDRETTSLAG vil vi takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen via Norsk Tipping.

Bedre kveldslys på idrettsplassen

Da er lysene til og med idr.plassen tent på kveldstid fra sola går ned til kl.23.00 hver dag tom 1.April.

Spoortz appen publiserer på Trollail.no

Din klubbapp får du med Spoortz.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Støtt oss!