Siste runde med prøving av treningsklær

Vi tar en ny runde med prøving av klær for de som ikke fikk mulighet sist. Velkommen fredag 21.06 kl 18-20 mandag 24.06 kl 18-20 I kjellerstua Idrettshuset!

Showroom for treningsklær 16. og 17. Juni!

Som tidligere meldt har vi nå muligheten til å bestille treningstøy med Trolla IL - design. Vi setter opp to tidspunkter for prøving av treningsklær i Brakka! Det blir muliget for å prøve alle tilgjengelige plagg i de forskjellige størrelsene. Og bestille selvsagt. Ta en drop-in da vel!

Trolla Idretts- og aktivitetshelg med masse moro.

Hei alle sammen!! Sett av helgen 24. og 25.aug 2019. Ta med deg naboen, familien, venner og slekt om du vil.

Trolla Open i Diskgolf ble vellykket

Trolla Diskgolfpark ble åpnet for nøyaktig 1 år siden og har alle rede rukket å arrangere 2 Open turneringer. Den 2.utgaven av Trolla Open gikk av stabelen lørdag 25.mai.

Endelig tilgjengelig: Treningsklær i Trolla IL design!

Styret er stolte av å kunne tilby treningsklær til medlemmene.

Trolla Open Diskgolf 25.Mai (Kl.11-15)

Førstkommende helg skal det for 2.gang arrangeres Trolla Open i Trolla Diskgolfpark. 12 deltakere var med i 2018, vi håper på det dobbelte og oppover for årets utgave. Trolla Open er som det høres ut som, åpen for alle.

Loppemarked

Det skal avholdes loppemarked i idrettshuset helga 7-8 september.

17. mai feiring i Trolla

Den tradisjonsrike 17. mai feiringen i Trolla ble avholdt i et fantastisk vær og med veldig godt oppmøte!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Støtt oss!