Trolla IL

Damhaugen

DEN BEST GJEMTE, MEN KOSELIGSTE HYTTA MED SERVERING I BYMARKA

Damhaugen ligger ved Holstdammen i Bymarka, ca 1 km fra Trolla og 1 km fra Tømmerdalstorget. Du kommer hit ved å gå fra parkeringsplassen ved Trolla barnehage på toppen av Trollahaugen, fra vanntårnet i Trolla eller fra parkeringsplassen i Tømmerdalen.

Fra nyttår til påske er hytta åpen lørdag og søndag klokka 11-15. Dette gjøres av frivillige i Trolla. Spesialiteten er hjemmelagede vafler stekt i et industri-vaffeljern laget ved Trolla Brug og tidligere brukt i kantina der. Vi har også varme og kalde drikker og Kvikklunsj. Vi har plass til ca.40 personer inne, og godt med sitteplass ute på benkene på vollen utenfor eller i grillhytta. Det er lov å nyte egen matpakke både innendørs og utendørs, det er også bålplass både utendørs og i grillhytta. Damhaugen er knyttet til lysløypa i Trolla og løypenettet i Bymarka.

Damhaugen vinter

Damhaugen var opprinnelig brukt som damvokterbolig knyttet til dammene i området: Holstdammen, Løkkadammen og Nydammen. Trolla Idrettslag eier og driver Damhaugen.

Ellers brukes Damhaugen som klubbhus ved sommer- og vinteraktiviteter samt til utleie til lagets medlemmer og andre lag/foreninger og private.

Faste Arrangementer

• Damhaugen er åpen for servering lørdag og søndag fra nyttår til påske. Åpningstid er kl.10-16
  • 1. søndag i advent: åpen hytte med kaffe og kaker og førjulsstemning
  • Friluftsgudstjeneste siste søndag før skolestart